Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα διδακτικά βιβλία για ΕΠΑΛ


Σύμφωνα με την τροποιημένη απόφαση  ΥΑ 138289/Γ2/3-9-2014 (ΑΔΑ:6ΧΦ39-50Ω) θα διδάσκονται τα παρακάτω βιβλία:
  1. Στην ειδικότητα « Υπάλληλος Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού» του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας της Β’ τάξης Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. για το μάθημα «Εισαγωγή στην Εφοδιαστική (Logistics)» εγκρίνεται το διδακτικό βιβλίο «Εισαγωγή στην Εφοδιαστική» (συγγραφέας: Φωλίνας Δημήτριος, έκδοση Ι.Τ.Υ.Ε. Διόφαντος).
  2. Στην ειδικότητα «Υπάλληλος Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού» του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας της Β’ τάξης Ημερησίων ΕΠΑ.Λ. για το μάθημα «Οργάνωση και Διαχείρηση Αποθηκών» εγκρίνεται το διδακτικό βιβλίο «Οργάνωση και Διαχείρηση Αποθηκών» (συγγραφέας: Φωλίνας Δημήτριος, έκδοση Ι.Τ.Υ.Ε. Διόφαντος). 
  3. Στην ειδικότητα «Υπάλληλος Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού» του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας της Β’ τάξης Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. για το μάθημα «Έλεγχος Ποιότητας στην Εφοδιαστική» εγκρίνεται το διδακτικό βιβλίο «Έλεγχος Ποιότητας στην Εφοδιαστική» (συγγραφέας: Αηδόνης Δημήτριος, έκδοση Ι.Τ.Υ.Ε. Διόφαντος). 
  4. Στην ειδικότητα «Eμπορίας και Διαφήμισης» του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας της Β’ τάξης Ημερησίων ΕΠΑ.Λ. για το μάθημα «Εισαγωγή στη Διαφήμιση» εγκρίνεται το διδακτικό βιβλίο «Εισαγωγή στη Διαφήμιση» (συγγραφέας: Κοκκίνης Γεώργιος, έκδοση Ι.Τ.Υ.Ε. Διόφαντος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...