Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ενημέρωση για την Ημερίδα "Οι προοπτικές της Οικονομικής Εκπαίδευσης στο Νέο και στο Τεχνολογικό Λύκειο"

Διαβάστε παρακάτω το έγγραφο που έστειλε στα σχολεία της αρμοδιότητάς του ο Σύμβουλος Δημήτρης Μυλωνάς και ζητά να διευκολυνθούν οι Οικονομολόγοι Εκπαιδευτικοί για να παρακολουθήσουν την Ημερίδα που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 17/06/2011 και ώρα 11.00 π.μ., με θέμα "Οι προοπτικές της Οικονομικής Εκπαίδευσης στο Νέο και στο Τεχνολογικό Λύκειο". Στο έγγραφο αναφέρεται επίσης ο χώρος που θα γίνει η Ημερίδα καθώς και το πρόγραμμα των εισηγήσεων.

Ημερίδα 17/06/2011

Σας διευκρινίζουμε οτι η Ημερίδα αφορά όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς ΠΕ09 της περιοχής ευθύνης της Ένωσής μας (Μακεδονία - Θράκη), ως εκ τούτου καλούμε όλους τους συναδέλφους από τις περιοχές αυτές να την παρακολουθήσουν. Για τη διευκόλυνση κυρίως όσων θα ταξιδέψουν αυθημερόν, η Ημερίδα θα ξεκινήσει στις 11.00 π.μ.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε οτι στο πλαίσιο της Ημερίδας, θα διεξαχθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Μακεδονίας - Θράκης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ενδιαφέρουσα η ημερίδα. Μήπως όμως θα πρέπει να υπάρχει και μια εναλλακτική ημερομηνία στην περίπτωση που ανακοινωθούν οι βαθμοί των Πανελληνίων την Παρασκευή;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...