Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Ανακοίνωση Διεξαγωγής Ημερίδας, Βράβευσης και Γενικής Συνέλευσης



Την Παρασκευή 4/12/15 και ώρες 9:00 έως 14:00, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη (Μοναστηρίου 305-307), το Περιφερειακό Τμήμα Μακεδονίας - Θράκης της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχει προγραμματίσει τη διεξαγωγή των παρακάτω εκδηλώσεων:

1)  Επιστημονική Ημερίδα, με θέματα:
  • Εναλλακτικές διδακτικές προσεγγίσεις στα οικονομικά μαθήματα.
  • Καινοτομία και επιχειρηματικότητα.

Σημείωση: Όσοι ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν εισήγηση για εναλλακτικές διδακτικές προσεγγίσεις σε οποιοδήποτε οικονομικό μάθημα (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ), παρακαλούνται να αποστείλουν στο e-mail gioakimi@otenet.gr μέχρι την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, προκειμένου να αξιολογηθούν από ειδική επιτροπή της Ένωσης, τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο επικοινωνίας, Περίληψη της εισήγησης.

2) Βράβευση των πρώτων σε σειρά εισαγωγής φοιτητών σε Οικονομικές Σχολές, κατά τις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2015.

3)  Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
  • Απολογισμός – έγκριση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων.

Σημείωση: Τα ενδιαφερόμενα μέλη μπορούν να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους για οποιοδήποτε Όργανο Διοίκησης στο e-mail gioakimi@otenet.gr μέχρι την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015, αναφέροντας: Ονοματεπώνυμο, Σχολείο υπηρέτησης, Τηλέφωνα επικοινωνίας, Όργανο για το οποίο επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί παράλληλα με την ημερίδα, μεταξύ 11:00 και 13:30.

Το ακριβές πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σύντομα με νέα ανακοίνωση. Για τη διευκόλυνση της παρακολούθησης της ημερίδας από τους εκπαιδευτικούς – μέλη της ΕΟΕΔΕ αναμένεται από το ΥΠΕΘ έγγραφη έγκριση - οδηγία προς τα σχολεία. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.


Για το Δ.Σ. του Π.Τ. Μακεδονίας – Θράκης

Μητακίδης Παναγιώτης
Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...